dj karizma video

| 0 yorum

DJ KARİZMA DJ SERKAN

Bütün Sarkılarımız Burada Bulunmaktadır

Resmi Web Siteleri :kral-radyo.blogspot.com

Dj Karizma asıl ısmı umuttur. 1991 yılında ankara dogmus ve bu ıse 2006 yılında baslamıs bulunmaktadır.Memleketi bolu/mengendir. Dileklerinize ve isteklerinize her zaman acıktır

DJ Karizma



Dj Serkan 1991 yılında ankara/altındag dogumludur.Memleketı Karabüktür.Bu ısıne 2006'dan beri Dj Karizmayla birlite yapmaktadır. Dj Serkan dıyorkı "Beni tanıyan herkese yurekten sevgıler dılıyorum".Maillerinize her zaman acıgım. :)

DJ Serkan

dj karizma video

| 0 yorum

İlgili aramalar: amatör - -dj karİzma-sen olmasan- -  dj -  karizma -  ugur -  akin -  sen -  olmasan -  duygusal -  muhtesem -  ask -  sevgi -  ozlem -  slayt -  siirler

DJ BERNA ÖZTÜRK

| 0 yorum




28 Nisan 1983 Istanbul doğumlu olan Berna Öztürk liseyi Özel Işık lisesinde bitirdikten sonra Istanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Televizyon, sinema ve tiyatro çalışmalarını beraber yürütürken kendini ifade edeceği yolu müzik olarak belirlemiş ve 1999 yılında başladığı DJ’lik hayatına 2001‘den itibaren profesyonel olarak devam etmiştir. 2001 yılından bu yana İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok şehrinde ve yurt dışında birçok organizasyonda performans gösteren Berna Öztürk izleyenlerin ve dinleyenlerin büyük beğenisini topladı. Son olarak 2008 yazında çıkarmış olduğu ve Türkiye‘nin ilk bayan dj albümü olma özelliğini taşıyan “Dancing In The Sun” isimli albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Berna Öztürk, şu anda da kendi şarkılarını hazırlayarak ikinci albümünün çalışmalarına devam etmektedir.

DJ EMRAH İŞ

| 0 yorum




Türkiyenin yetiştirdiği en yetenekli djlerinden Emrah İŞ,

Bob Sinclar, Martin Solveig , David Vendetta , Roger Sanchez ,Alex GAudino, Milk'n Sugar ,Global Deejays , Tom Novy, Claude Challe , Outwork , Benassi Bross ,Yves Larock , Ian Oliver, Morandi ,Tanto project , Gary Niste Pine...gibi

Dünyanın ve Avrupa'nın en ünlü grup ve djleriyle aynı sahneyi onlarca defa paylaştı..
Gerçekleştirdiği muhteşem performansı,
kitleleri çoşturan tarzıyla adından sıkça söz ettiren EmRaH İş,
Profesyonel olarak Djlik mesleğine 1994 yılında adım atmıştır.
Sapphire Gold 09'//
Sapphire Bosphorus 08'//
Redroom-Uludag 07'//
SORTIE beach-club-CYPRUS07'//
RedRoom -Uludag 06' //
Solar Beach(Happy Hours)05'//
RedRoom -Ritz CArlton 04'(R&b/Hip-Hop parties)//
Republic -Talimhane 03'//
Mushroom -Ritz Carlton 03'//
Bee Beach Club-Turkbuku 02'//
Soho Lounge -Beyoglu 01'//
Havana -Zincirlikuyu 00'//
Armani Cafe -Nisantasi 99'//

gibi Türkiyenin önde gelen klup ve partilerinde resident ve guest djlik yapmıştır..
Birçok sanatcıya remixlerini de veren DJ EMRAH İŞ,
ayrıca 2009 yılı içinde müzik çalışmalarını bir albumde toplamak için çalışmalarına devam etmektedir..

DJ SUAT ATEŞDAĞLI




İstanbul gece hayatı ve müzik denilince akla ilk gelen isimlerdendir. Suat Ateşdağlı 1983 yılında Moda 29’da Dj’lik kariyerine başladı. 10 yılı aşkın bir süre de 29 grubuna bağlı Vaniköy 29, Çubuklu 29, Etiler 29 ve Plaza gibi İstanbul’da efsane olmuş kulüplerde Dj’lik yaptı. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk özel radyocuları arasında bulunan Suat Ateşdağlı, bu alandaki kariyerine Metro Fm’de müzik direktörlüğü yaparak başladı. Türkiye’nin ilk dans müzik istasyonu olan Radyo 2019’un kuruluşunda yer aldı, dans müziğinin Türkiye’ye yayılmasına büyük katkı sağladı.

2000 yılında Havana Beach Club’da Türkiye’de ilk kez beach parti konseptini başlatan Suat Ateşdağlı dünyanın birçok yerinde özel davetlerde müzik çalmaya devam ediyor.

2001 yılından beri Avrupa’nın en gözde gece kulüpleri arasına giren ve Türkiye’de de birinci sırayı üstlenen REINA’da Dj’lik ve müzik direktörlüğü görevini üstlendi.

2005, 2006 ve 2007 yıllarında gecce.com’un Yılın En İyi Dj Ödülünü arka arkaya üç kere almıştır.
2007 Nisan ayında ilk compilation albümünü BOSPHORUS NIGHT adıyla çıkarıp uzun haftalar boyunca yabancı müzik listelerinde bir numara olmayı başarmıştır. Bu albümün en büyük özelliği ilk defa yabancı ve Türkçe şarkılardan oluşan bir compilation olması. Kenan Doğulu’dan, Sezen Aksu’ya, Ajda Pekkan’dan Serdar Ortaç’a kadar bir çok ünlü şarkıcının şarkılarına yer verilmiştir. Bob Sinclair, Level 42, Dr Kucho gibi dünyaca ünlü sanatçı ve dj’lerin en güzel şarkıları da bu compilation da yer almaktadır.

2007 yaz aylarında Ajda Pekkan ile Ajda Disco’da projesinde yer almış ve büyük başarı elde etmiştir. Bu projede Ajda Pekkan’ın iki şarkısına remix yapılmıştır.

2008 Mart ayında da Suat Ateşdağlı Bosphorus Night 2 complation ı çikardı.Bosphorus Night 2 de Bosphorus Night gibi yabancı müzik listelerinde bir numara olmayı başardı. Daha sonra 2008 Haziran ayında Gaja Voyage by Suat Ateşdağlı yı çıkarıp ,müthiş bir başarı elde etmiştir.Ayrıca 2008 Demet Akalın'ın albümünde bulunan Mucize adlı şarkıya ve 2008 Nilüfer 'in albümündeki bazı parçalara; ekip olarak da 2008 Tarkan'ın Metamorfoz albümündeki Dilli Düdük adlı parçaya mix yapmıştır. 2008 Temmuz ayında Suat Ateşdağlı "My Love" isimli ilk kendi şarkısını yaptı. Reina Compilation'ı da yer aldı.

2009 yılının başında Suat Ateşdağlı, Türkiye’yi 2009 yılı Eurovision yarışmasında temsil edecek olan Hadise ile çalışmaya başladı ve Hadise’nin Eurovision’da söylediği “Düm Tek Tek” adlı şarkının remix’ini yaptı.

2009 yılının Mayıs’ında Bosphorus Night serisinin üçüncüsü Bosphorus Night 3 piyasaya çıktı ve çıktığı andan itibaren “En Çok satanlar” listesinin bir numarasına yerleşti.
Haziran 2009’da Suat Ateşdağlı, Türkiye ve Avrupa’dan sayıları gittikçe artarak gelen performans taleplerini karşılamak ve daha büyük hayran kitleleriyle buluşabilmek için Reina ile yollarını ayırma kararını aldı.

Dj’lik yaptığı önemli organizasyonlardan bazıları;

- Ajda Disco'da 2007 by Suat Ateşdağlı
- Fashion Tv Party
- Su Ada 2007
- Radyo 2019 party “Master at Work
- Suat Ateşdağlı”
- İstanbul Buddha Bar Opening Party “Hovannes K - Suat Ateşdağlı”
- Eurovision Song Contest After Party Dj Suat Ateşdağlı
- Reina Formula 1 Party Dj Suat Ateşdağlı
- Champions league Final Party Dj Suat Ateşdağlı( 40.000 kişi )
- Yılbaşı Taksim Meydanı Dj Suat Ateşdağlı( 100.000 kişi )
- Gap mağazaları açılış partisi (Otto Santral)
- Trump Tower açılış daveti (Hilton İstanbul)
- Antalya Altın Portakal Film Festivali (Hillside Su Otel)
- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı "Taksim Meydanı" 2008
- Moskova Turizm Fuarında Hadisenin Partisinden sonra DJ Suat Ateşdağlı konukları eğlendirmeye devam etti.

DnR 2008 listesi türkiyenin en çok satan albümlerinde de 1 numara Suat Ateşdağlı.

DJ ECE TOPRAK

| 0 yorum



15 Ağustos 1986 doğumlu olan DJ Ece Toprak, çok küçük yaşlarda ilgi duyduğu DJ’lik te zirveye emin adımlarla ilerliyor. Türkiye’nin en genç kadın DJ’leri arasında yer alan Ece Toprak, son iki yıldır profesyonel anlamda müzik sektöründe adından söz ettiriyor. İzmir’in yanı sıra Antalya, Ankara, Denizli, Çanakkale, Muğla, Almanya Ausburg gibi kentlerde düzenlenen parti ve organizasyonlarda müzik yapan DJ Ece Toprak, Mayıs 2009’da çıkaracağı albümün çalışmaların da tüm hızıyla sürdürüyor.

EN ÖNEMLİ YABANCI DJLER

1- TIESTO
2- PAUL VAN DYK
3- ATB
4- KLUBBINGMAN
5- BENNY BENASSI
6- OAKENFOLD
7- JEAN
8- MAURO PICOTTO
9- GIGI D'AGOSTINO
10 - ALIGATOR


ARKADAŞLAR BENİM TOP 10'M BÖYLE İSTEDİĞİNİZ VARSA YORUM SAYFASINA EKLEYE BİLİRSİNİZ GÖZDEN GEÇİRİLDİKTEN SONRA YERLERİ DEĞİŞTİRİLE BİLİR

RAP NEDİR ?

| 0 yorum

Rap bir müzik türüdür. Kökenleri 1970'lerin getto Amerika'sına dayanmaktadır. Amerika'nın varoş bazı eyaletlerindeki çetelerin birbirlerini islah amaçla buldukları hip-hop kültürünün müzik koludur.

Rap, 'rhitmic american poem' olarak açılabilir ve çoğunlukla muhalefeti susturmak anlamında kullanılmaktadır. Rap tempoları ve müzik uyumu çok önemlidir. Rap'i icra eden kişiye MC (Master of ceremonies'in kısaltması) adı verilmektedir. Dünyada ilk rap yapmış kişi King Tim III (Personality Jock)'dır.

Türkiye'de ise ilk rap grubu Karakan'dir. Bu grubun geçmişi 1986'lı yıllara dayanmaktadır. 1995 yılında televizyonlarda yavaş yavaş gördüğümüz Cartel bu akımın türkiyedeki öncülerinden olmuştur.

Türkçe rap 2000 senesinden sonra büyük bir gelişme gösterdi. Bircok grup ve rapper ortaya cıktı. Bunlardan birkaç önemli isim Sagopa Kajmer, Ceza ve Fuat'tır.

DJ RESİMLERİ

| 0 yorum













efsane djLer İstanbulda



"DANS MÜZİĞİNİN EFSANESİ BOB SINCLAR yoğun ilgi üzerine tekrar İstanbul’da.."
19 Aralık Maslak SHERATON Convention Hall


İster Madagaskarda deniz kenarında bir restoranda,ister Venedik sahilinde bir bar,Tel Avivdeki bindiğiniz bir taksi, New York’ta,
Ibiza’da ya da İstanbul’da bir club...
Eğlenmeye çıktığınız bir gece Ya da gün boyunca dinlediğiniz herhangi bir radyo istasyonu tümünde aynı parçaları duyacaksınız.
Love Generation, Soundz of freedom, Rock This Party ve karsinizda Dans müziğinin 1 numaralı ismi ve Dünyadaki en önemli temsilcisi

BOB SINCLAR 19 Aralık Cuma gecesi Unilife Organizasyonu ile İstanbul Maslak Sheraton Convention salonunda müthiş bir partide hayranları

ve müzikseverlerle buluşacak..
Bu yaz 29 Temmuz gecesi Parkorman'da 5000’i aşkın müziksevere inanılmaz bir gece yaşatan Fransız Dj&Prodüktör,
Bu şovu kaçıran ve yeniden biraraya gelmek isteyen binlerce hayranının yoğun isteği üzerine bu sefer çok özel V.I.P bir partiyle tekrar İstanbula geliyor.

DJ

| 0 yorum

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.