Nükhet Duru İle Pazar Keyfi Yaşar

Nükhet Duru İle Pazar Keyfi 20 Haziran Pazar günü program konuğu müziğin büyülü sesi Yaşar… Nükhet Duru İle Pazar Keyfi 20 Haziran 2010 Pazar, Programda tatlı dedikodular yapılıyor, sırlar ortaya çıkıyor ve iki güçlü sesten muhteşem düetler ekranlara geliyor… Nükhet Duru İle Pazar Keyfi Yaşar izle.
Yaşar hafta sonunun en güzel saatlerinde evinize geliyor…

Bu programla müzik ve sohbetin tadına varacak, yeni haftaya keyifle başlayacaksınız.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 20 Haziran 2010 Full İzle

Çok Güzel Hareketler Bunlar 20 haziran pazar, Eve iş getirmek zaten hoş değildir de, bir de meslek Mafya Babalığı olunca, iş iyice zor! Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni bölüm izle, Rehin aldığı adamı konuşturmaya evde devam etmeye karar veren Baba, sevgilisinin doğumgünü partisini unutmuştur!
Çghb Mutfak son bölüm izle, Kocasını boşamak için bir avukatla buluşan kadını tam görüşme sırasında kocası ararsa! İşin rengi birden değişir mi?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 20.06.2010, Ekranın en sevilen anne ve babası, Hıyarlı Baba ve Havuçlu annesiz bir sezon finali olur mu? İkili sezona şöhret basamaklarını tırmanırken veda ediyor. ÇGHB 20 Haziran bölümü, Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne bir parfüm reklamı için kamera karşısında!

Yaşamdan Dakikalar Musa Eroğlu

http://mp.gnctrkcll.turkcell.com.tr/artist/320/Musa-Eroglu12445533171244553325.jpg
Hıncal Uluç, Sunay Akın ve Nebil Özgentürk’ün sunduğu “Yaşamdan Dakikalar 20 Haziran 2010” bu hafta sezon finaliyle atv ekranlarında.Haşmet Babaoğlu’nun katılamadığı programa Musa Eroğlu bağlaması ve türküleriyle konuk olacak.Yaşamdan Dakikalar’ın sezon finalinde .

Yaşamdan Dakikalar Musa Eroğlu, “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Telli Turnam” türkülerini söylerken flüt virtüözü Bülent Evcil, usta türkücüye flütüyle eşlik edecek.Programın diğer konukları Çağ Erçağ(Çello), Esen Kıvrak, Olgu Kızılay(Keman), Eftal Altun(Viola)’dan oluşan Borusan Quartet ekibi. Borusan Quartet, Fazıl Say’dan String Quartet op 29 protesto eserini “Yaşamdan Dakikalar izleyicileri için çalacak.

Halil İbrahim Sofrası Dizisi TRT 1

Ekmek Teknesi'nin Heredot Cevdet'i Hasan Kaçan yazıyor. Halil İbrahim Sofrası yeni bölüm izle, Kaçan, aynı zamanda dizide bir berberi oynuyor.Halil İbrahim Sofrası hangi kanalda,  İzleyicilerin hafızasında Gamsız Celal olarak yer eden, Halil İbrahim Sofrası dizisi,  Ahmet Yenilmez'in Kömür Baba adlı bir çaycıyı oynayacağı 'Halil İbrahim Sofrası'nda Kadir Çöpdemir nam-ı diğer Kirli ise Hasan Kaçan'ın eski ortağı rolünde.

Halil İbrahim Sofrası fragmanı izle, Bir mahalle hikâyesi olarak tanıtılan dizide izleyici karşısına sakallı olarak çıkmaya hazırlanan,  Halil İbrahim Sofrası TRT 1, Ahmet Yenilmez (Kömür Baba) akıllı mı, deli mi, veli mi olduğu tam da belli olmayan, ancak herkese çay satmaya çalışan farklı bir rolde.
Halil İbrahim Sofrası oyuncuları kimler, İzleyici dizide berber dükkanının iki eski ortağı olan Kaçan ile Çöpdemir'in bitmek bilmeyen, Halil İbrahim Sofrası bölüm izle, mücadelelerine ve alacak verecek yüzünden düşecekleri çatışmaya şahit olacak.

Evcilik Oyunu 6. Hafta Finali izle 19 Haziran 2010

Evcilik Oyunu 19 haziran cumartesi, Çocuk denecek yaşta oyunculuğa başlayan Bahar Akça, 'Küçük Besleme' dizisiyle başladığı kariyerine 'Koçum Benim' ve 'Deli Yürek' dizileriyle devam etmiş. Evcilik Oyunu yeni bölüm izle, En son Kazakistan'da bir dizi projesinde yer alan Bahar Akça, 'Evcilik Oyunu'na katıldığı için çok mutlu olduğunu söylüyor.

Evcilik Oyunu 6. hafta finali izle, Kameraların önünde bir evlilik hayatı yaşanacağı söylenmişti; ilk duyduğum andan itibaren yer almayı istedim. Evcilik Oyunu 19 haziran 2010, Çok önemli bir şey yapıyoruz. Evcilik Oyunu 19 haziran puanlama, Kendilerine özgü ev yaşantıları, kuralları, kavgaları ve mutlulukları olan dört çift var.

Muhteşem Yüzyıl Dizisi Show TV İzle

http://www.showtvnet.com/haber/img/haber/nebahat_cehre_halit_ergenc.jpg
Muhteşem Yüzyıl dizisi fragmanı izle, Yeni yayın dönemine birbirinden iddialı projelerle girmeye hazırlanan Show TV, Muhteşem Yüzyıl dizisi konusu ne,  yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, Muhteşem Yüzyıl dizisi tanıtımı izle, senaryosunu ise,  Muhteşem Yüzyıl dizisi hangi kanalda, Meral Okay’ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl dizisi için kolları sıvadı.Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları kimler.Muhteşem Yüzyıl Halit Ergenç’in Kanuni Sultan Süleyman‘ı canlandıracağı, Muhteşem Yüzyıl Nebahat Çehre’yi ise Valide Sultan rolünde göreceğimiz projenin cast çalışmaları devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl dizisi ne zaman başlayacak, Bir çok tarih ve sanat danışmanının görev aldığı dev proje Muhtesem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı kimin canlandıracağı ise büyük merak konusu.

Efsane Usta Filmini İzle

http://img.ekolay.net/televizyon/images/samanyolu/efsaneusta175.jpg
Efsane Usta filmi, İngiliz Hükümeti, Çine ait sanat eserlerine göz koymuştur.. Efsane Usta filmini izle, Bu adaletsizliği sadece halk kahramanı Fei Hung durdurabilir. Efsane Usta filmi samanyolu izle, Ama bir sorun var. Oda bu kahramanın babası. Oğlunu tehlikelerden uzak tutmak isteyen baba onun dövüş sanatlarını kullanmasına karşı..

Sevimli annesi ise oğlunun kahraman olmasından yana… Efsane Usta filmi 19 haziran samanyoly TV izle, Ülkeyi kurtarmak, babasını atlatmak için türlü türlü numaralar yapan Fei Hung seyredenlerine keyifli dakikalar yaşatacak görüntülerle geliyor

FrontierVille Çiftlik Oyunu Oyna

Farm Ville kullanılarında son zamanlarda bir düşüşün yaşanmasıyla dünya’nın en popüler sosyal paylaşım sitesi facebook’ta yeni bir çiftlik oyunu kullanıcılara sunuldu.
FrontierVille isimli bu yeni çiftlik oyununda; komşuluk konusu ön plana çıkarılmış ve görevleri komşularınızla tamamlama imkanıda verilmiş.Bir diğer yeni özellik  de tarlanıza yabani hayvanlar gelebiliyor.Onlarla mücadele edip tarladan uzaklaştırıyoruz.
Oyunun oynanmasına gelirsek Türkçe Dil desteğinin olmaması çok fazla bizi etkilemiyor çünkü; oyun sırasında küçük sarı oklarla neler yapmamız gerektiği gösteriliyor.Görevleri yerine getirdikçede bölüm atlıyorsunuz.Gerçekten hoş vakit geçirebileceğiniz bir oyun.

Oyun içi Görüntüler
Oyunu Oynamak için BURAYA TIKLAYIN!!!

Matematik Köyü Nedir?

Matematik Köyü; Şirince köyünün (İzmir – Selçuk) 1 km uzağında, dağ başında ve mutlak bir ıssızlık içinde, yemyeşil bir ortamda, 7′den 70′e herkesin (her köylünün!) her seviyede matematik yaptığı, öğrendiği, öğrettiği ve düşündüğü, Nesin Vakfı‘na ait 30 dönümü zeytinlik olmak üzere toplam 55 dönümden oluşan bir köydür.


Matematik Köyü’nde Ne Yapılır?
Matematik Köyü’nde her türlü ve her seviyede matematik yapılabilir.
Matematik Köyü; öğrencilerin Matematikten korkmalarını ve uzun süre bir konu üzerine yoğunlaşamamaları gibi sorunlarıda ortadan kaldırmak için var.

Matematik Köyü’nde sınav yok, not yok, sınıfta kalma yoktur, ceza yoktur. Matematik Köyü’nde müzik, televizyon, gürültü gibi yoğunlaşmayı engelleyecek unsurlar da yoktur.

Zorunlu Çocuk Oto Koltuk Fiyatları

Otomobillerde seyahat edecek çocukların 1 Haziran 2010′dan itibaren çocuk oto koltuklarıyla seyahat etmesi yasalarla zorunlu hale getirildi.Bu zorunlulukla çocukların trafikteki güvenlikleri arttırılmış oldu.
Dünya Sağlık Örgütü raporlarına göre Türkiye, trafik kazalarında ölen 0-14 yaş grubu sıralamasında 5′inci sırada bulunuyor. Araçlarda çocuk koltuğunu zorunlu tutan Avrupa’da kazalarda çocuk ölümü yüzde 2 iken, bizde ise yüzde 40′ları buluyor.

Kimler Çocuk Oto Koltuğuyla Seyahat Etmeli?
Araçlarda 150 cm‘den kısa ve 36 kg‘nin altındaki çocukların taşınması sırasında çocuk bağlama sistemleri zorunlu olacak. 135 cm’den uzun çocuklar ön koltukta oturmamak şartıyla diğer koltuklardaki emniyet kemerlerini kullanabilecek.
Çocuk Oto Koltuk Fiyatları?
0-13 kg arası;
65tl – 369 tl arası
9-18 kg arası; 129tl – 779 tl arası
9-36 kg arası; 149tl – 599 tl arası

Footbo.Com Nedir?

Dünyanın en gözde sitelerinden Facebook ile yine dünyanın en popüler sitelerinden Wikipedia’nın özelliklerini futbol özelinde içerisine barındıran Footbo.com NTV Spor ile Turkcell’in ortak hizmeti olarak Türkçe olarak yayınına başladı.
Footbo.com da takımlar ve futbolcular hakkında bilgi ve foto paylaşımını tamamen kullanıcılar gerçekleştirebiliyor. Ayrıca taraftarların ve rakiplerin iletişim, etkileşim kurabileceği bir alanda sağlıyor.

Her 10 saniyede yeni bir üye kaydının olduğu sitede facebook ve twitter gibi duvardan duvara yazı yazıp, arkadaşlarınızla futbol sohbetleri yapabilirsiniz.Footbo.com’un en önemli özelliklerinden biride favori takımınız ve favori oyuncularınızla ilgili son haberleri size bildiriyor olması.
Bana daha çok ofansif.com’u anımsatsada footbo.com’da kendine özgü bir site olmuş.Sizde hemen türkçe olarak footbo.com’u ziyaret etmek istiyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Durmak Yok Daum ile Yola Devam

Günlerdir merakla beklenen Daum’un gidip gitmeyeceği hakkındaki soru işaretleri bugün yapılan açıklamayla cevaplandı.Fenerbahçe Daum’la yola devam kararı aldı.
Fenerbahçe Kulübü teknik direktör Christoph Daum ile yapılan toplantının ardından bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada Christoph Daum ile devam kararı aldıkları belirtilirken Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum ile yollar ayrıldı.
İşte Fenerbahçe.Org’dan yapılan resmi açıklama;
Görüşmede Sayın Daum’la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum’un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir.
Ayrıca, Sayın Daum’la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum’un kulübümüzle  ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır.
Basında Sayın Daum’a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir.Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır.
Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri’mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır.
fenerbahce.org

Akupunktur ile Tedavi Edilen Rahatsızlıklar

Akupunktur, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan,oldukça etkili, bilimsel bir tedavi yöntemidir. Çin’de yaklaşık 5.000 yıl önce Uygur Türkleri tarafından bulunmuştur. Acus (iğne), puncture (batırmak) sözcüklerinin birleşmesinden meydana gelmiş olup, batı dilinde akupunktur şeklinde kullanılır. Çin’de ise iğnenin kendisi ve ısı anlamına gelen zhen-jiu kelimeleri ile ifade edilir.
İğneler, altın, gümüş, bakır ve paslanmaz çelikten yapılır.
Hastalığın ve kişinin özelliğine göre metalin türü seçilir.İğne ile akupunktur tedavisinde etkili olan en önemli unsur, iğnenin kendisi değil yeri ve özelliği belli olan, 3 boyutlu (eni, boyu ve derinliği olan), vücut yüzeyindeki girişi nokta olan bölgelerdir. Eğer tedavide bu noktalar doğru bir şekilde uyarılamaz ise iğneyi batırmanın etkisi olmaz. Akupunktur‘da ki amaç, önce noktayı uyarmaktır. Bahsedilen uyarı iğne ile, lazer ile (lazer akupunktur), parmaklar (akupressür ve masaj) ile, lazer (lazer akupunkturu) ile yapılabilir. Bu yöntemlerin hepsi tedavi edicidir.
Akupunktur ile tedavi edilen hastalıklardan bazıları;
Bel ve Boyun Fıtığı
Migren
Sigara Bağımlılığı
Gastrit

Türk Yapımı İnsansız Hava Aracı “Çaldıran”

35 kişilik bir ekibin eseri olan ilk Türk insansız hava aracı ‘Çaldıran‘, uygun görülürse Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hizmetinde kullanılacak. Çaldıran‘ın en önemli özelliğinin yazılımlarının Türk mühendisler tarafından yapılıyor olması ve çok düşük desibelde ses çıkarması.
Türk Mühendislerin eseri olan prototip ilk casus uçağı kendisine verilen komutu aynen uyguluyor. Çizilen rotaya göre kendisi havalanıyor, rotasında gidip, tekrar geri dönüyor. Otomatik iniş ve kalkış yapıyor.

Çaldıranla ilgili haber videosu;

Youtube Girmek İçin En Yeni DNS Ayarları 2010

Google DNS ayarlarıyla kolayca ulaşılan Youtube sitesine, google dns ayarlarının engellenmesiyle birlikte erişim tekrar kapandı.
Ancak youtube girmek isteyenler için kendimin de denemiş olduğu dns ayarlarını sizlerle paylaşacağım.
Hızlı ve sorunsuz bir şekilde youtube girmek istiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın…

girmeniz gereken dns adresi;
yeğlenen dns: 198.153.192.1
diğer dns:198.153.194.1

Grepolis Oyunu Oyna

Yeni bir web tabanlı oyun Grepolis.Yaklaşık olarak 16 dilde oynanan Grepolis oyununun en kötü yanı hala Türkçe dil desteğinin bulunmaması.Bu rağmen Türkiye’den de fanatikleri mevcut.
Oyunun Konusu;
Eski Yunan’ı fethetmek için hazır mısınız? Alexander, Perseus, Leonidas, Aşil ve diğer Yunan kahramanların ayak izlerini takip edin. Ardından benzersiz bir macera olan Antik Yunanlılar dünyasında bize katılın.


Bu ücretsiz web tabanlı online oyunda, amacınız küçük şehrinizi büyütmek ve diğer şehirleri ele geçirmek.

Oyun içi Görüntüler
Oyunu Oynamak için BURAYA TIKLAYIN!!!

windows 7 orjinal yapma resimli anlatım

Program Link :http://hotfile.com/get/16648002/4b65aaa9/e5d4643/yedi.rar
Toplam Boyut:  25.5 MB
[Resim: w71.jpg]
Windows 7 Orjinal Yapma

[Resim: w7.jpg]

Windows 7 Toolkit 1.8 ile Windows 7'yi Lisanlı Yapıp Sisteminizde Değişikler Yapabilirsiniz...

Adım 1

Bu resim kucultulmustur. Buraya tiklayarak orjinal boyutuna cevirebilirsiniz.
[Resim: w72.jpg]

Adım 2

Bu resim kucultulmustur. Buraya tiklayarak orjinal boyutuna cevirebilirsiniz.
[Resim: w73.jpg]

office 2007 key

KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
V9MTG-3GX8P-D3Y4R-68BQ8-4Q8VD
rqcrj-fctym-v3pdf-grd46-9yhxq
DJG84-8KV2Y-WBCMX-6TPDV-P7TWT
BunLar OLMazsa Aşağıdaki MeToT..

Programı burdan indirebilirsiniz
http://www.resimliprogram.net/office-2007-yi-orjinal-yapmak
Yabancı bir siteden  office 2007 yi legal yapma yolu anlatılmış.Sizlerle paylaşayım dedim.
Yapacaklariniz:
orjinal office 2007, orjinal ofis, orjinal office, legal ofice, legal office, genuine office
1.yukarıdaki linkten programı indirin
2. açiksa bütün ofis uygulamalarini kapatin
3. baslat/çalistir diyip regedit yazip enter a basin
4. su anahtari bulun
HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftOffice .0Registration

ayrica alttaki subkeyi(alt anahtar verisi) de ona bagli olarak alt anahtar biçiminde görebilirsiniz.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftOffice .0Registration{91120000-0011-0000-0000-0000000FF1CE}

5. baska subkeyler bulursaniz productname bilgisini office plus 2007 niniki gibi yapin:
örnek: ProductName=Microsoft Office Professional Plus 2007
olsun

6. subkeyi bulduysaniz içlerinden sunlari silin
* DigitalProductID
* ProductID

7. regeditten çikin.


ofisi yeniden açmayi denediginizde key soracak. o zaman keygenden yaratmis oldugunuz bir anahtari girin. basari ile islem tamamlanacak.


burdan da olup olmadigini kontrol edebilirsiniz.
http://www.microsoft.com/resources/howtotell/en/office/default.mspx




Alıntı

sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex

#
Sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex ...
Sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex videosu izle| Video izle, dinle, videosu, videoları izle, izlesene Youtube.
www.mp3dinletir.com/sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexs... - Önbellek - Benzer
#
Sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex Izle ...
sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex izle.
www.mp3dinletir.com/.../sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexs... - Önbellek - Benzer
#
sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex film ...
21 May 2010 ... sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex video izle, sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex film ...
www.filminiizleseyret.net/.../sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex.h... - Önbellek
#
Sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex ...
24 Nis 2010 ... Sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex İzle Erotizma videoları ...
www.filmizley.org/sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex-... - Önbellek

sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex

#
sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex ...
14 Haz 2010 ... Hayatımızda en önemli konular arasında yer alan sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexi inceleyeceğiz. Sponsor olarak.
www.indirmedenfilmizle.org/sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex.h... - Önbellek
#
Sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex ...
11 Haz 2010 ... sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex video izle, sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex film ...
www.izleseydin.com/.../sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex-s... - Önbellek
#
sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex izle ...
19 Haz 2010 ... sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex izle Etiketiyle Etiketlenmiş fullfilmdizim Yazılar.
fullfilmdizim.blogcu.com/.../sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexse... - 16 saat önce - Önbellek
Son 24 saate ait diğer sonuçları görüntüle
#
sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex film ...
sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex film izle.
www.filmizletr.info/film-izle.../aklin-neredeydi-izle.html - Önbellek - Benzer

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.