Ümit Besen Şarkıları Dinle - Ümit Besen AlbüM dİNLE - Ümit Besen MP3 Dinle







Şöyle bir düşündüğümüzde hakikaten Ümit Besen'in müzik dünyasında önemli bir yeri olduğunu görüyoruz. Fakat her ne kadar onun şarkıları eskimese de biz yine de kendisinden yeni şarkılar bekliyoruz artık. Çünkü çook uzun zaman oldu..
Birbirinden iz bırakan şarkıları ile Ümit besen şarkıları sizlerle..
Eğer Ümit Besen şarkılarını dinlemek size keyif veriyorsa, %100 Ümit besen şarkıları keyfi için, Ümit Besen'in orijinal albümlerini satın alarak bu keyfin sürmesinde destek verin.

Özcan Deniz Şarkıları Dinle - Online Özcan Deniz Dinle - Full Özcan Deniz Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..







Eğer Özcan Deniz şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi için sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin.

Müzik dünyasına yıllarını vermiş bir ses sanatçısı. Sesiyle, şarkılarıyla olduğu kadar TV dizileriyle de ön planda. Hemen yukarıdan Özcan Deniz'in bütün sevilen şarkılarını hemen online dinle.. test et..

Zeki Müren Dinle - Zeki Müren Albüm Dinle - Online Zeki Müren Dinle


şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..

Zeki Müren, 1931 yılının 6 Aralığı'nda Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Makedonya'dan göç etmişlerdir. Efsanevi Türk Sanat Müziği sanatçısıdır. Büyük usta, 24 Eylül 1996'da İzmir'de vefat etmiştir. Mezarı doğum yeri olan Bursa'dadır.
Zeki Müren'in şarkılarıyla hazırlanmış güzel bir playlist karşınızda.. zeki müren şarkıları.. zeki mürenin şarkıları dinle.. zeki mürenin albümleri..

Yusuf Güney Şarkılarını Dinle - Online Yusuf Güney Dinle - Full Yusuf Güney Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Dinlediğiniz şarkıların videosunu da görmek istiyorsanız, Yusuf Güney şarkılarını dinlediğiniz player'ın sağ üst tarafında yer alan "Show Video" yazan yere tıklayın.

Şuan Kral-Radyo.blogspot.com'un Yusuf Güney Şarkıları sayfasındasınız!
Müzik dünyasına yeni katılıp, ilk albümünü çıkarıp da albümünün güzelliği sürpriz olmayan ender seslerden Yusuf Güney. Zaten daha önce yorumu ve söz yazarlığı konusundaki başarısını Aşk-ı Virane şarkısıyla göstermişti. Şimdi kendi albümüyle karşımızda. Yusuf Güneyin birbirinden güzel şarkıları sizlerle..

Eğer Yusuf Güneyin şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 Yusuf Güney şarkıları keyfi için, Yusuf Güney'in orijinal albümlerini satın alarak bu keyfin sürmesinde destek olun.

Yıldız Tilbe Şarkıları Dinle - Full Yıldız Tilbe Dinle - Online Yıldız Tilbe Dinle


Müzik dünyamızda yei en sağlam olan sanatçılarımızdan biri Yıldız Tilbe. Birbirinden güzel birsürü şarkıya imza attı bu zamana kadar. Üstelik kendi bestesini kendisinin yaptığını düşünürsek gerçekten çok ciddi bir başarı bu. Hemen yukarıdan Yıldız Tilbe'nin bütün sevilen şarkılarını indirmeden online dinle.. hemen burada test et..

50 cent dinle - Full 50 Cent Dinle - Online 50 Cent Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



Dünyaca ünlü RAP Müzik şarkıcısı 50 Cent'in bütün şarkılarını dinle.. test et..
Bu şarkı listesi, 50 Cent Şarkıları kategorisi içine kaydedilmiş.
Eğer 50 Cent'in şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi için sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Tarkan Şarkıları Dinle - Online Tarkan Dinle - Tarkan Mp3 Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



Tarkan'ın eski halini daha başarılı bulanlar olabilir aranızda. Yok bugünkü hali daha avrupa, daha güzel diyenler de olabilir.. İşte biz bu her iki kesimi de düşündük ve işte karşınızda bütün eski ve yeni şarkılarıyla bir Tarkan Playlisti.. Doya doya..
Tarkan Şarkıları | Tarkan Son Albüm Şarkıları Dinle
Eğer Tarkan'ın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve Tarkan tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sağlayabilmeniz için, sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Sadece internete bağlıyken yararlanabildiğiniz için hiçbir online yayın, Tarkan'ın orijinal albümünün yerini tutmaz..

Sezen Aksu Şarkıları Dinle - Sezen Aksu ALBÜM Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



Türk müzik dünyasının şüphesiz efsane ismi. Zaten şöyle bir durup eskimeyen, unutulmaz şarkıları düşündüğümüzde, birçoğunun Sezen Aksu şarkısı olduğunu görebiliriz.
Eğer Sezen Aksu'nun şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi için sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
sezen aksu'nun şarkılarını dinle, sezen aksu dinleme, sezen aksunun yeni şarkıları, sezen asku mp3, sezen aksu mp3 indir

Serdar Ortaç Şarkıları Dinle - Serdar Ortaç Albüm Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Dinlediğiniz şarkıların videolarını görmek için playerdaki "Show Video" yazısına tıklayın..

Şuan kalteli müziğin adresi kral-radyo.blogspot.com'un Serdar Ortaç şarkıları sayfasındasınız.
Serdar Ortaç, 1994 yılından beri hayatımızda. İşin takdirlik tarafı ise 1994 yılından beri sürekli zirvede oluşu. Bestekar kimliğinin bunda ciddi rolü olsa gerek. Çünkü bu sayede şarkı konusunda hiç sıkıntı çekmiyor. Hep kendinin yazdığı birbirinden güzel şarkılarla çıktı karşımıza. Haliyle hep zirvede yer aldı. Bu güzel şarkılardan en son Serdar Ortaç albümü şarkıları ise burada sizlerle..
Eğer Serdar Ortaç'ın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 Serdar Otaç şarkıları keyfi için, Serdar Ortaç'ın orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin.

Sagopa Kajmer Şarkıları Dinle - Sagopa Kajmer Albüm Dinle

şarkıların yüklenmesi belki 5-10 saniye alabilir..

Şüphesiz Türk Rap müziği 2 büyük rapçinin etrafında dönüyor. Biri Ceza, diğeri Sagopa.. Tartışma ise hangisinin daha iyi olduğu.. Tabi herşey sütüdyo kayıtlarında belli oluyor.. İşte Sagopa Kajmer'in sütüdyosundan sizlere bütün sevilen şarkıları :) Dinlemek istediğiniz şarkının üzerine çift tıkladıktan sonra biraz bekleyip, online olarak dinleyebilirsiniz..

Rafet El Roman Şarkıları Dinle - Rafet El Roman Albümleri Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



25.08.1968 doğumlu olan Türk Pop müziğinin beste fabrikalarından, en başarılı sanatçılarından Rafet El Roman'ın şarkılarını online dinle..
Şu anda Rafet El Romanın şarkılarını dinliyorsunuz.
Eğer Rafet El Roman şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve 7x24 müzik yayını için sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Pinhani Şarkıları Dinle - Pinhani Şarkıları Online Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Playerdaki "Show Video" yazısına tıklayarak Pinhani şarkılarının kliplerini de aynı anda izleyebilirsiniz.
Şuan kral-radyo.blogspot.com'un Pinhani şarkıları sayfasındasınız!
Kavak Yelleri dizi müziğiyle meşhur olan Pinhani'nin birbirinden güzel şarkıları sizlerle..
Eğer Pinhani'nin şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 Pinhani şarkıları keyfi için, Pinhani'nin orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin.
pinhani şarkıları dinle.. pinhani son albüm.. pinhani yeni şarkıları.. pinhani'nin son albümü..

Müslüm Gürses Şarkıları Dinle - Müslüm Gürses Şarkıları Online Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..

kral-radyo.blogspot.com Müslüm Gürses şarkılarını sunar..
Arabesk dünyasının en damar sanatçılarından biri hiç şüphesiz Müslüm Gürses. Biz de burada Müslüm Gürses severler için sağlam bir şarkı listesi hazırladık. Hemen üstteki playlistte Müslüm Gürses'in bu zamana kadarki albümlerinden en güzel şarkıları sizlerle..
Eğer Müslüm Gürses'in şarkılarını dinlemek size keyif veriyorsa, %100 Müslüm Gürses şarkıları keyfi için, Müslüm Gürses'in orijinal albümlerini satın alarak bu keyfin sürmesinde destek verin.
müslüm gürses albümleri.. müslüm gürsesin şarkıları.. müslüm gürses'in şarkıları dinle.. müslüm gürsesin şarkılarını dinle..

Mustafa Yıldızdoğan Dinle - Mustafa Yıldızdoğan Albüm Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Mustafa Yıldızdoğan, 10 Mayıs 1966 Konya doğumludur. Şarkı sözü yazarlığı, yorumculuk ve bestekarlık yanında şair kimliğiyle de tanınır. Mustafa Yıldızdoğan ilk albümü Doğuyoruz Ufuklardan'ı 1990 yılında çıkarmıştır. Son albümü de 2008 yılında çıkardığı Şahit isimli albümüdür. Sanatçı, 1990-2008 arasında, yani 18 yıllık dönemde 15 albüm piyasaya sürmüştür. Hemen üstte Mustafa Yıldızdoğan Şarkıları demolarından oluşan bir playlist sizlere sunulmuştur. Böylelikle bilmediğiniz Mustafa Yıldızdoğan şarkılarını da dinleyerek keşfedebilirsiniz.
Mustafa Yıldızdoğan dinle.. Mustafa Yıldızdoğan şarkıları.. Mustafa Yıldızdoğanın tüm şarkıları..

Mustafa Sandal Dinle - Mustafa Sandal Albüm Dinle


şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Mustafa Sandal'ı ilk tanıdığımızdan beri bir süperstar adayıydy. Fakat süperstarlığa beklenen o atlamayı bir türlü yapamasa da başarısını şarkılarıyla hep sürdürdü Mustafa Sandal.. Albümlerindeki trend istikrarını hep korudu.. Mustafa Sandal'ın bu zamana kadarki albüm macerasına şu zamana kadarki tüm albümlerinden kısa parçalar koyduğumuz bir Mustafa Sandal şarkıları listesi hazırlayarak göz atalım dedik.

Mustafa Sandal şarkılarını seviyorsanız, Mustafa Sandal albümlerini satın almayı unutmayın.

Leman Sam Şarkıları Dinle - Leman Sam Albüm Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Şuan kral-radyo.blogspot.com'un Leman Sam Şarkıları sayfasındasınız!
Müzik dünyasnın efsane isimlerinden Leman Sam. Birçok unutulmaz şarkıya imza atığı gibi 20 dilde şarkı söylemiştir. 23 Temmuz 1951 İstanbul doğumludur.

Eğer Leman Sam'ın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 Leman Sam şarkıları keyfi için, Leman Sam'ın orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin.

Kolera Şarkıları Dinle - Kolera Albüm Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..

http://www.suikast.de/haber_resimleri/kolera.jpg


Kolera ülkemizde ciddi hayran kitlesine sahip. Şuan başka bir Rap devi Sagopa Kajmer'le evli. Fakat hiç medyatik değiller. Bu özellikleriyle de takdiri kesinlikle hak ediyorlar. Kral-Radyo.blogspot.com sizlere tamamen Kolera'nın şarkıları ile oluşturulmuş bir playlist sunuyor.. Buyrun keyfini çıkarın..
..Kolera şarkıları dinle, Yeni son albüm şarkıları..
Eğer Kolera'nın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve Kolera tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sağlayabilmeniz için, Kolera'nın orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Kibariye Albüm Dinle - Kibariye Şarkıları DİNLE


şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Şuan kral-radyo.blogspot.com'un Kibariye şarkıları sayfasındasınız.
Hemen üstteki müzik oynatıcıda Kibariye şarkıları sizlerle..

Eğer Kibariye'nin şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 Kibariye şarkıları keyfi için, Kibariyenin orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin.
kibariye şarkıları dinle.. kibariyenin şarkıları.. kibariye dinle..

İsmail YK Şarkıları Dinle - İsmail YK Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



Farklı tarzıyla Türkiye'deki en çok dinlenen ses sanatçılarından biri olan İsmail YK'nın en çok dinlenen şarkılarını online dinle.. test et..
Eğer İsmail YK'nın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve İsmail YK tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sağlayabilmeniz için, sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

İbrahim Tatlıses Dinle - İbrahim Tatlıses şarkıları dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



Günümüzün yaşayan en büyük ses sanatçılarımızdan biri. Bu güne kadar sesinden yüzlerce şarkı, türkü dinledik. O kişi tabiki İbrahim Tatlıses. Hemen yıkarıdan İbrahim Tatlıses'in bu zamana kadarki bütün sevilen şarkılarını indirmeden online dinle.. hemen test et..

Hayko Cepkin Dinle - Hayko Cepkin Şarkıları Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..



Rock dünyasının en aykırı tiplerinden biri şüphesiz Hayko Cepkin. Hayko Cepkin'in şu ana kadarki bütün şarkılarını dinleyebileceğiniz yerse burası :). Hadi dinleyelim bakalım..

Ferhat Göçer Dinle - Ferhat Göçer Şarkıları Dinle


şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Şu anda Kral-Radyo.blogspot.com'ın Ferhat Göçer şarkıları sayfasındasınız..
Müzik dünyasının en okumuş sanatçılarından biri blki de Ferhat Göçer :) Cerrahpaşa Tıp Fak. Hastanesinde cerrahtır kendileri. Aynı zamanda bir tenordur. Şanlıurfalıdır ve 23 Haziran 1966 doğumludur. Ferhat Göçer şarkıları sizlerle..

Eğer Ferhat Göçer'in şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 Ferhat Göçer şarkıları keyfi için, Ferhat Göçer'in orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin.


ferhat göçer şarkıları dinle.. ferhat göçer son albüm.. ferhat göçer yeni şarkısı.. ferhat göçer'in son albümü..

Ferdi Tayfur Şarkıları Dinle - Ferdi Tayfur Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..







Şu anda Ferdi Tayfur şarkılarını dinliyorsunuz.
Arabesk-Fantazi müziğin 1 numaralı ismi şüphesiz Ferdi Tayfur. Bu zamana kadar birbirinden güzel yüzlerce şarkıya imza atmış olan Ferdi Tayfur'un bütün sevilen şarkılarını indirmeden hemen online dinle..

Eğer Ferdi Tayfur'un şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi için sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Emre Aydın Dinle - Emre Aydın Şarkıları Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..




Son dönemlerde şüphesiz müzik dünyamıza bomba gibi giren isimlerden biri Emre Aydın. Hatta sırf bizim değil Avrupa müzik dünyasına da el atmış durumda :) Son dönemde MTV'den aldığı Avrupa'nın en iyi şarkıcısı ödülü malumunuz herkes tarafından biliniyor. Hemen yukarıdaki playlistten internete bağlı oldugunuz zamanlarda Emre Aydın Şarkılarını online olarak dinleyebilirsiniz.
Şu anda Emre Aydın şarkılarını dinliyorsunuz.
Eğer Emre Aydın'ın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve Emre Aydın tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sunabilmeniz için, sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Ebru Gündeş Dinle

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Senelerin en çok sevilen ses sanatçılarından Ebru Gündeş, yine bomba gibi bir albümle çıktı karşımıza. Herkes tarafından çok sevilen Evet isimli bu albümün bazı şarkılarını siz de buradan dinleyip test edebilirsiniz. Ayrıca listede Ebru Gündeş'in diğer sevilen eski şarkıları da mevcut.
Şu anda Ebru Gündeş şarkılarını dinliyorsunuz.
Eğer Ebru Gündeş'in şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi için sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Dj Akman Şarkıları Dinle - Dj Akman Videoları Seyret

şarkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir..


Arabesk, rap, hiphop müzik türlerini birleştirerek çok farklı bir müzik türü oluşturdu DJ Akman. Şarkılarını da özellikle henç nesil çok sevdi. Üstteki playlistten DJ Akman şarkılarını online formatta dinleyebilirsiniz.

Eğer DJ Akman'ın şarkılarını dinlemek size keyif veriyorsa, %100 DJ Akman şarkıları keyfi için, DJ Akmanın orijinal albümlerini satın alarak bu keyfin sürmesinde destek verin.
dj akman şarkıları dinle.. dj akman mp3..

Ceza Şarkıları Dinle | Cezadan Rap Dinle



Not: Şarkıların çoğu videoludur. Show Video yazısına tıklayarak dinlediğiniz ceza şarkısının videosunu da görebilirsiniz.
Türk RAP müziğinin birçoklarına göre en başarılı ismi Ceza'nın şarkılarını dinle..
Eğer Ceza'nın şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve Ceza tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sağlayabilmeniz için, sanatçının orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.
ceza'nın şarkılarını dinle, yeni albüm şarkıları, ceza son albüm şarkıları dinleme, ceza mp3 indir

Gülben Ergen şarkıları Dinle - Gülben Ergen 2010 Konserleri

arkıların yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir.. bekleyin..





Türk pop müziğinin güleryüzlü sanatçısı o. Yeni bir anne o. Sempatik kişiliği ve pozitif enerjisiyle tabiki Gülben Ergen'den bahsediyoruz. kral-radyo.blogspot.com olarak sizlere Gülben Ergen'in sevilen tüm şarkıları ile oluşturulmuş bir liste hazırladık. Hemen yukarıdan bu Gülben Ergen şarkılarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Eğer Gülben Ergen'in şarkılarını dinlemeyi seviyorsanız, %100 müzik keyfi ve Gülben Ergen tarafından kendinize 7x24 müzik yayını imkanı sağlayabilmeniz için, Gülben Ergen'in orijinal albümlerini satın almayı ihmal etmeyin. Hiçbir online yayın orijinal albümün yerini tutmaz, çünkü sadece internete bağlıyken yararlanabilirsiniz.

Bu kayıt "Gülben Ergen Şarkilari Dinle, Yeni Şarkıları Son Albüm Şarkıları" adı ile kaydedilmiş.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz'ün hayatı

Diydem Ezgü 3.5 yıl önce Kıbrıs’ta yapılan Best Model Yarışması’nda üçüncü oldu. Henüz 17 yaşındayken şöhreti yakalayan Diydem, önce Sırılsıklam, ardından da Zehirli Çiçek dizilerinde kamera karşısına geçti. Sonra mankenliğe başladı, Çarkıfelek’te hosteslik yaptı.Televolelerin gözdesi olan genç manken en son şarkıcılığa da el att. Şu sıralar “Bende Kaldı” adlıparçasıveJenniferLopeztaklididanslarıyla gündemde.“Ama anlattığım bu kişi Diydem Ezgü değil ki; Petek Dinçöz” diyorsanız, yanılmadınız. Çünkü bu onun gerçek adı. Ünlü oyuncu-manken- şarkıcı nüfus kayıtlarındaki adını, piyasada tanındığı adıyladeğiştirmek için mahkemeye başvurmuş durumda. “Takma adım, gerçek adımı unutturdu. Beni gerçek ismimle tanınmaz hale getirdi” diyormus...

1980 dogumlu Petek Dinçöz best model, dizi oyuncusu, manken, dansöz ve hostes olduktan sonra single'ini da çikardi. Sesinin hakikaten çirkin oldugunu söyleyen Dinçöz, ses açma çalismalarini Bodrum açiklarinda bir teknede yapmis O her ne kadar isim vermek istemeyip 'erkek arkadasim' diye bahsetse de, Petek Dinçöz'ün Can Tanriyar ile beraber oldugunu herkes biliyor. Yine o ayni herkes, "Petek, bu sayede Televole'nin gülü oldu" diyor. Eh, tüm bunlarin üstüne Petek Dinçöz bir de single çikardı. Bundan 3.5 yil önce Kibris'ta Best Model yarismasina katildı Petek. Her Izmirli kiz gibi o da dereceye girmis ve üçüncü seçilmis. O zamanlar daha 18'inde bile degil... Ardindan hiç mankenlik yapmadan iki tane dizide oynadi: Sirilsiklam ve Zehirli Çiçek. Diziler bitince mankenlik yapan Dinçöz daha sonra Çarkifelek'e hostes oldu. Bakti her isi kivirabiliyor, gerçek anlamda kivirmayi, yani dans etmeyi denedi. Onu da basardi. Geriye bir tek sarki söylemek kalmisti. Petek'in sarkici olma öyküsü çok komik: "Bir gün Tatlises Radyo'da bir programa katilmıs. Basin mensubu arkadaslar bir sarki söylememi istemıs. Söyledim. Kaçacaklar zannettim ama hiç yadirgamadilar. Beni gaza getirdiler. Hatta ertesi gün gazetelerinde 'Petek sarkici oluyor' diye yazdilar. Aileme gidip 'Acaba sarki söylesem mi?' dedim. Siddetle karsi çiktilar. Anneme göre gerçekten de tahammül edilmez bir sesim var. Çok geçmeden bir gün Cengiz Imren aradi. Iki tane çok güzel sarki yaptigini bana vermek istedigini söyledi. Olur dedim. Ne deseydim? Sürekli gaz, sürekli gaz... Her insan bu kadar fiseklenmeye sarkici olur." Böylece Petek sarki söylemeyi kafasina takmis. Kalkmis Hülya Avsar'in ve Gülben Ergen'in yaraticisi Taskin Sabah'a gitmis. Sabah "Petek, kizim sende diyafram yok ama kulagin iyi, sürekli sarki söyleyip sesini açman lazim" demis. Ve o gün Petek'in yakinlari için iskence baslamis. "Komsulardan çekindigim için evde çok fazla sarki söyleyemedim, Bodrum'a gidip bir tekneyle açildim ve avazim çiktigi kadar bagirarak sarki söylemeye basladim. Yanimda bir tek erkek arkadasim vardi. En büyük destegi ondan gördüm. Önceleri yaninda sarki söylemekten utaniyordum ama sonradan ikimiz de alistik" diyen Petek, Bodrum'da sesini açtiktan sonra Istanbul'a gelip stüdyoya girmis. Stüdyo günleri ise tam bir facia. Iki sarkilik single için bir aya yakin bir süre stüdyoda kalmis. Çünkü bir sarkiyi 10 günde söyleyebilmis. Eve temizlige gelen Necla Abla "Okumaya girmeden önce bir duble bir sey iç" demis. Petek, ilk günler sarap içmis. Sarap içince uykusu gelmis. Okumalar ertesi güne sarkmis. Nihayetinde, azarla zilgitla iki sarkiyi da söyleyen Petek Dinçöz'ün "Bende Kaldi" isimli single'i çikti. "Ne yaptigimin farkinda degilim. Radyolarda sesimi duyunca çok heyecanlaniyorum. Bütün tirnaklarimi yedim" diyen Dinçöz hakikaten çok komik bir kiz. Single, Orhan Gencebay ile Metin Günes'in ortak oldugu Om Müzik'ten çikti. Petek'e ayni zamanda Ercan Saatçi danismanlik hizmeti veriyor. Zaten kizimizin destekçisi de seveni de çok. 3.5 yildir bu camiadayim, herkesi daha önceden taniyorum. Herkesin davranisi niye farkli, ben de anlayamiyorum. Belki dogalligimdandir. Biraz safim. Erkek arkadasimdan kaynaklanamaz. Çünkü o yeri geldiginde beni bile kötü haber yapiyor. Biz isimizle özel yasantimizi birbiriyle karistirmiyoruz. Nasil tanistiniz? Bir davette. 1.5 yil oldu. Single'in çikma asamasinda ben onu çok sinirlendirdim. Adami fitik ettim. Simdi tedavi oluyor. Ben de zor bir insanim. Böyle götürüyoruz. Ben 5 yasindayken annemle babam ayrilmislar. Babayi o yasimdan beri hiç görmedim. Babam benim için sanal. Baba sevgisi hiç görmedim. Dedem, anneannem ve annem bana babalik yapti. Zaten dedeme de "Ayhan Baba" derim. Onlarla birlikte yasiyorum. Annem bir süre menajerlik yapti. Simdi çalismiyor. Hep deriz ya: "Bu degirmenin suyu nereden geliyor" diye, Petek Dinçöz açik yürekliligiyle su kaynaklarini anlatti Dans etmek yetenek isi. Ben 7 yasindayken oryantal kasetlerini çalar, oynardim. Açik konusayim. Ben ilkokula bile zor gittim. Önlükten nefret ederdim. Ortaokulda ve lisede hiç sevmedim okumayi. Üniversiteyi ileride düsünebilirim ama pek de kanim kaynamiyor.Türk filmi hastasiyim. Kendimi Türk filmlerinde bir yildiz gibi görüyorum. 24 yasima geldigimde Hülya Avsar gibi akilli, Gülben Ergen gibi cilveli, Türkan Soray gibi hanim, Sibel Can gibi iyi dans eden ve iyi sarki söyleyen biri olmak istiyorum. Simdi akilli degilim. Çok hata yapiyorum. Aska inanmiyordum ama son bir buçuk yildir inaniyorum. Ve bence ask geçici degil. Hiç kiz arkadasim yok. Bazen erkek arkadasim kiz arkadasim olabiliyor. Yani beni kiz arkadasimmis gibi dinliyor. Balon olmak istemiyorum. Ölürüm daha iyi. Sorumluluk sahibiyim, ailem var.Çocuklugumdan beri isil isil giyinmeyi severim.Çok göze çarptigim için yasitlarim beni hep kiskanirdi. Hatta bir keresinde burnuma yumruk yedim. Burnum yamulmustu. Yas ilerledikçe daha çok yamuldu. Estetik oldum. Su anda bir tek burnum estetikli.Ama kirisirsam gerdiririm. Iki-üç yila kadar mankenligi birakacagim. Tek hayalim assolist olmak. Ah o isiltili kiyafetler...3.5 yilda 30 milyar lira para biriktirmistim. Bahçeli bir ev almayi ve köpegim Çapkin'in orada dolasmasini istiyordum. Ama para single'a ve klip çekimlerine gitti.Su an sponsor ariyorum ve kiyafete para dayanmiyor.Bir tane de jeep'im var.98 model.Iki yil önce taksitle almistim.Hala az az ödüyorum.Çok para lazim çok.


Teoman Aşk Kırıntıları Dinle

yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana
al içine tekrar derinine sakla, kat kasırgana
yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz
yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz!

AŞK KIRINTISIYLA DOYMAKTANSA
TEK BAŞIMA AÇ KALIRIM BU HAYATTA
PAYLAŞACAK BİRŞEY ARTIK YOKSA
BİR ERKEKLE BİR KADIN ARASINDA

Teoman - Renkli Rüyalar Oteli Dinle

arabayı sen kullan demiştim
içkiliyim.
'boşver yutalım şeritleri bas gaza' dedin
bu otel güzel adını sevdim,
orda öyle yerlerime dokun,
dokunmadığı kimsenin


sarhoş olsak ya,
kimiz unutsak ya,bulut olup iç içe
bardaktan boşalsak ya sarhoş olsak ya
tek vücut olsak ya
yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya
yıllar önceydi,
çok da güzeldi şimdi düşününce
benimsin demiştim
ben de senin
renkli rüyalar otelinde

teoman kupa kız ve sinek valesi dinle

Bir iskambil falında
Çıkmıştık birbirimize
O güzel kupa kızıydı
Sinek valesiydim bense

Gece yarısı o perşembe
Rastladım köprü üstünde
Ağlama dedim o ağladı
Trabzanlardan indiğinde

Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim
Senin için rüzgarda hep yağmur mu var
Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan?
Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar?

Teoman - İstanbulda Son Bahar Dinle

Mevsim rüzgarları ne zaman eserse
O zaman hatırlarım
Çocukluk rüyalarım
Şeytan uçurtmalarım

Öper beni annem yanaklarımdan
Güzel bir rüyada
Sanki sevdiklerim hayattalarken hala

Akşama doğru azalırsa yağmur
Kız kulesi ve adalar
Ah burda olsan çok güzel hala
İstanbul'da sonbahar

Teoman - Rüzgar Gülü Dinle

Kır evinin verandasında
bir rüzgar gülüne rastladım
İnsanmışcasına konuşmaya başladım
Dedim, benim kadar yalnızsan
Tek gecelik bir aşksan
Omuzlarına abanan
Bir anıdan kaçıyorsan

Dibe vurduysan
yada hala düşüyorsan

Teoman Paramparça Dinle

Saatim yok tam olarak bilemem
Biraz bira biraz şarap önceydi
Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken
Yıllar hayatlar geçiyor
Kayıp bir bavul gibiyim hava alanında
Yada boş bir yüzme havuzu sonbaharda
Çok mu ayıp hala mutluluk istemek
Neyse zaten hiç halim yok

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı İzle

http://habercininyeri.files.wordpress.com/2007/12/alex-ve-huseyin.jpg

17. HAFTA

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI DONMADAN SİTEMİZDE İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı İzle

12/20/2009Trabzon - Fenerbahçe
-


BU DEV DERBİ MAÇI SİTEMİZDE NAKLEN YAYINLANACAKTIR

Ankaraspor - Büyükşehir Bld Maçı İzle

12/20/2009Ankaraspor - Büyükşehir Bld.
-


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HÜKMEN YENMİŞTİR   3 - 0

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI İZLE

12/19/2009
Galatasaray - Gençlerbirliği


GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR

Ankaragücü Sivas Maçı İzle

12/19/2009Ankaragücü - Sivas
-
17. HAFTA

Ankaragücü Sivas Maçı İzle

Kayseri Antalya Maçı İzle

12/19/2009Kayseri - Antalya
-
17. HAFTA

Bu Maç Sitemizde Vardır.

kASIMPAŞA mANİSA Maçı İzle

12/19/2009Kasımpaşa - Manisa
-

Eskişehir Diyarbakır Maçı İzle

17. Hafta


12/19/2009 Eskişehir - Diyarbakır Maçı Sitemizde İzleyebilirsiniz.

Gaziantep - Denizli Maçı İzle

12/19/2009Gaziantep - Denizli-- MAÇ SİTEMİZDE VERİLECEKTİR


http://www.sporgazeteleri.net/wp-content/uploads/gaziantep_bjk_kupa.jpg

Beşiktaş Bursaspor Maçı İzle

beşiktaş ile bursaspor inönü sahasında saat 20.00 da karşı karşıya geliyor.

CANLI beşiktaş bursaspor maçı İzle

16. Hafta Maçları - 16. Hafta Sonuçları

16.Hafta Maçları
12/11/2009Antalya - Galatasaray
2 - 3
12/12/2009Fenerbahçe - Ankaragücü
3 - 2
12/13/2009Bursa - Ankaraspor
3 - 0
12/13/2009Diyarbakır - Kasımpaşa
2 - 2
12/13/2009Gençlerbirliği - Gaziantep
1 - 1
12/13/2009Büyükşehir Bld. - Kayseri
1 - 2
12/13/2009Sivas - Eskişehir
2 - 1
12/13/2009Denizli - Trabzon
0 - 1
12/13/2009Manisa - Beşiktaş
1 - 1

14 aralık mavi şeker izle




mavi şeker izle, mavi şeker seyret, mavi şeker 14 aralık seyret, mavi şeker 14 aralık izle, mavi şeker ece erken, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker 14.12.09, mavi şeker 14 aralık ece erken seyret, mavi şeker 14 aralık atv izle, mavi şeker 14.12.2009 atv izle, ece erken izle, mavi şeker pazartesi programı

Deniz Yıldızı 81. Bölüm İzle

deniz yıldızı dizi ysinin 81.bölümünü izleyin, deniz yıldızı 81.bölüm izle, deniz yıldızı 81.bölüm seyret, deniz yıldızı izle, yeni dizi seyret, deniz yıldızı, deniz yıldızı yeni dizi, deniz yıldızı online izle, deniz yıldızı dizisi izle, deniz yıldızı fox izle, deniz yıldızı seyret 14 aralık fox, deniz yıldızı 81.bölüm full izle, deniz yıldızı 81.bölüm, denizıldızı 81.bölüm fox, deniz yıldızı 14 aralık fox tv de, deniz yıldızı oyuncuları, 14.12.09

arka sokaklar 140. bölüm izle

arka sokaklar dizisi 140.bölüm fragmanını sitemizde izleyebilirsiniz, arka sokaklar 140. bölüm fragmanı izle, arka sokaklar 140. bölüm fragmanı, 14 aralık 2009, arka sokaklar izle, arka sokaklar 140. bölüm fragmanı seyret, arka sokaklar bölüm 140, arka sokaklar online izle, arka sokaklar 140.bölüm fragmanı yeni bölüm izle, arka sokaklar dizisi 140.bölüm fragmanı izle, arka sokaklar 21 aralık fragmanı izle, arka sokaklar 21.12.09

Kapalı Çarşı 11. Bölüm İzle

kapalı çarşı dizisi izle, kapalı çarşı yeni bölüm, kapalı çarşı son bölüm izle, kapalı çarşı 11. bölüm, kapalı çarşı 11.bölüm izle, kapalı çarşı 11.bölüm seyret, kapalı çarşı bölüm 11, kapalı çarşı izle seyret, kapalı çarşı 11. bölüm, yeni bölüm izle, kapalı çarşı dizisi izle, kapalı çarşı 14 aralık, kapalı çarşı 14.12.09, kapalı çarşı 14 aralık 2009, kapalı çarşı atv izle, kapalı çarşı 11.bölüm atv, kapalı çarşı 14 aralık atv

yeni baştan dizisi 3. bölüm izle

yeni baştan izle, yeni baştan dizisini seyret, yeni baştan online izle, yeni baştan full izle, yeni baştan dizi fox, yeni baştan 3. bölüm, yeni baştan üçüncü bölüm izle, yeni baştan dizisinin ikinci bölümünü seyret, fox izle, yeni baştan 14.12.2009 izle, 14 aralık izle, 14 aralık yeni baştan dizi,

Unutulmaz Dizisi Müziği




Bu diziyi pek izlemiyorum ama şarkısını dinliyorum güzel bir şarkı başarılarının devamlarını dilerim..

ilgili aramalar:unutulmaz dizi müziği,halil kurt şarkıları dinle,halil kurt bir seninle bir şarkı dinle,unutulmaz dizi müzikleri dinle,online halil kurt dinle

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.