Deniz Baykal'ın Gizli Kamera Görüntüleri izle 2010

http://images.beyazgazete.com/haber/manset/savcilik-sorusturma-baslatti.jpgCHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait bir ilişki kasetinin dün gece bir gazetenin internet sitesinde yayınlanmasından sonra savcılık harekete geçti.Telekulak olaylarının son noktası CHP'de ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bir ilişki kasetinin görüntüleri dün gece bir gazetenin internet sitesinde yayınlandı. Kısa bir süre sonra ise yayından çekildi.Ardından da bu görüntüler Youtube'a konuldu.Baykal'ın gizli kamerayla çekilmiş videosunda CHP milletvekili N.B. ile görüntüleri yer alıyor.
Baykal'ın yakın çevresine "Büyük bir hukuki mücadele başlatacağım" dediği belirtiliyor.


SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen ve bazı internet sitelerinde yayımlanan görüntülerle ilgili olarak soruşturma başlattı.
Baykal'ın avukatları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, sorumluların cezalandırılmasını ve söz konusu görüntülere erişimin engellenmesini talep etti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.
Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen “özel hayatın gizliliğini ihlal”, TCK'nın 135. maddesinde yer verilen “kişisel verilerin kaydedilmesi” ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen “hakaret” suçları kapsamında gerçekleştirilecek.
Savcı Yücetürk, soruşturma çerçevesinde ilk olarak CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine karar vererek, bunun uygulanması için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına (TİB) talimat verdi.

0 yorum:

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.