Manga Eurovision Dinle , 2010 Eurovision Şarkısı

Manga Grubunu herkes ilk olarak Bir Kadın Çizeceksin isimli şarkısıyla tanımıştı. Müziği, sözleri,  klibiyle herşey çok farklı, orijinaldi ve o dönem uzunca bir süre dillerden düşmemişti. Sonra grup o albümün diğer şarkılarıyla da başarıyı yakalamıştı. Son albümleri şehri hüzün de aynı çizgideydi ve sevenlerini yine hayran kırıklığına ugratmadı. Şarkıları şu sıralar yine dillerde olan Manga Grubu, bu kez sadece sevenlerini değil tüm Türkiye’yi Eurovision’da heyecanlandırmanın peşinde. Manga Grubu ülkemizi 2010 Eurovision şarkı yarışması’nda temsil edecekler ve bunun için biçilmiş kaftan konumundalar. Çünkü Avrupa’da biliniyorlar (malumunuz mtv’nin  avrupa’nın en iyi sanatçısı ödülünü kazandılar). Bu açıldan bakıldığında şuan elimizdeki en iyi malzeme buydu ve kullanmamız çok akıllıcaydı. Bunun yanında Manga şarkıları genellikle şarkıların müzik tınılarıyla ön planda çıkan şarkılar. Bu işi çok iyi yapıyorlar ve bu da Avrupa insanına hitap edebilmek için çok önemli. Her ne kadar şarkının sözlerini anlamasalar bile müziğin tınısıyla fazlaca puan alabiliriz ülkelerden. Bu sebeple Manga’nın 2010 Eurovision maverasından ve Manga’nın Eurovision Şarkısı’ndan biz fazlasıyla umutluyuz. Manga kesinlikle Eurovisyon 2010 için doğru bir seçim ve başarılı olacağına inanıyoruz.

0 yorum:

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.