50 Cent Dinle - 50 Cent Albüm Dinle

|

Daha önce 2005 yılında rock'n coke festaviline katılmak amacıyla Türkiye'ye ilk kez gelen Amerikalı sanatçı Türkiye'nin yeni fenomeni Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok musun programına katılmak amacıyla 20 aralık tarihine yeniden istanbula geldi.Program parti havasında geçti ve ekibi g-unitle beraber bir kaçtane hit olmuş şarkısını seslendirdi.Programda Ramiz adlı Türk genci için yarıştı ve 30.000 ytl kazandı.Ramiz bu parayı albüm yapmak için kullanacak.Şimdi bu efsanevi grubun 50 cent şarkılarını dinleyelim.Eğer şarkıları dinleme konusunda sorun yaşıyorsanız dns ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.Dns ayarlarınızı nasıl değiştirebileceğinizi öğrenebilmeniz için resimli anlatım hazırladık.Resimli anlatıma yukarıdaki "Şarkıları dinleyemiyorsanız tıklayın!" linkinden ulaşabilirsiniz.Aynı zamanda bu ayarı yaparsanız diğer sansürlü web sitelerinede ulaşabileceksiniz.

Tag ; 50 cent şarkıları dinle , 50 cent şarkılarını dinle

0 yorum:

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.