Akasya Durağı 57. BöLüm izLe 19 Aralık Cumartesi

Akasya Durağı 57. Bölüm – 19 Aralık Cumartesi
Obayana ile Dilek’in düğünü var.
Seyit’in taksisine evden kaçan iki genç kız biner. Seyit onların evden kaçtığını öğrenince karakola götürmek ister. Kızlar, Seyit’in kendilerini kaçırdığını iddia ederler. Seyit karakolluk olur.
Osman’ın evinin tapusu yoktur. Mahallede evlerin tapularını bir zenginin topladığı ve evleri yıkacağı konuşulmaktadır. Osman’ın evine yıkım ekibi gelir. Osmanlar evi yıktırmamak için direnirler. Tapuları alan iş adamı gelir; bu Obayana’dır. Obayana’nın evi yıkmamak için tek şartı vardır; Dilek’le evlenmek.
Hediye ile Duran yeni bir ev tutarlar ve taşınırlar. Ali Kemal ile Narin de onlarla birlikte taşınır. Fakat onları bu yeni evde bir sürpriz beklemektedir.
Ramazan Baba evlenmek için desti izdivaç programına katılır. Ali Kemal de ona yardımcı olur. Durum ortaya çıkınca Leyla, Ali Kemal’den hesap sorar.
Sinan’ın kaynanasına borcu vardır. Para çıkışmayınca Sinan borcuna karşılık sayısal loto kuponunu verir. Sayısal loto kuponuna büyük ikramiye çıkar. Haberi duyan Sinan paraya ortak olmak için eve gelir. Fakat kaynana Sinan’ı kovar. Sinan parayı alabilmek için Şaziment’e akıllara zarar bir tezgah kurar.
Cumartesi günLerinin neşeLi dizisi oLan Akasya Durağı Dizisi her hafta oLduğu gibi bu haftada yeni böLümü iLe ekran başına geLiyor. Akasya Durağı 56. BöLüm her hafta oLduğu gibi bu haftada 19 AraLık Cumartesi günü kendi saatinde ve kendi kanaLında yep yeni böLümü iLe izLeyiciLeriyLe buLuşuyor..

0 yorum:

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.