hotbird yeni kanallar , hotbird turksat yeni televizyon uydu kanalları frekansları

http://www.kampanyaciyiz.com/wp-content/uploads/2009/03/turksat.jpg
Televizyon Kullanıcılarımızın eskiden gelen  bir alışkanlığı vardır. mesela makinalarına hiç dokunmazlar. yeni kanal çıktıysa televizyoncuya falan götürürler :) tabi ki bilmediğiniz konularda bu türlü şeylerden yararlanmak güzel olabilir. ama şuda varki artık bilgisayarların günümüzde hayatımıza aşırı derecede girmesiyle insanların genel sorunları paylaştıkları platformlar var. mesela en azından hotbird de turksat da bir kanal çıktı veya çıkmadı acaba çıktımı diye bakabileceğiniz bir yer olması gerekiyor. hotbird ve turksat da yeni çıkan kanalları frekansları ile beraber bulabileceğiniz bir yerin adresinis sizlerle paylaşayım dedim. çünkü bunu bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Sizlere bu bilgiyi turksatın kendi resmi sitesinden doğru bilgi olarak vereceğim..

hotbird ve turksattı yeni kanlalrı veya merak ettiğiniz televizyon kanallarının frekanslarını buradan ücretsiz olarak bulabilirsiniz.. hemde hepsini ;) sadece yapmanız gereken şey altda ki linke tıklamak ve sitemizden çıkmamak olacaktır. şimdiden teşekkür ederim..

0 yorum:

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.