baymak cal center,baymak calla center terbiyesizliği,baymak tuzla servisi,baymak yetkilileri

http://www.haberortak.com/image/haber/Resim_1258137035.jpg
Baymak Gold Center İstanbul'da Şişlide Açıldı
Basın bülteni Isıtma soğutma sektörünün lider kuruluşu Baymak, İngiliz ortağı Baxi Group’un da üstün teknoloji gücünü arkasına alarak Türkiye’deki bayilik sistemine Baymak Gold Center mağaza konseptiyle yön vermeye devam ediyor. Yenilikçi ve reformist yapısıyla bilinen Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, bir ilke daha imza atıyor. Özenle seçilmiş idari ve teknik kadroya sahip ve ülke çapında sadece 100 adet açılacak olan Baymak Gold Center’lara bir yenisi de İstanbul Şişli’de eklendi. BAYMAK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Murat AKDOĞAN’ın katılımıyla, 15 Mayıs 2008 Perşembe günü gerçekleşen Işık Isı Mühendislik BAYMAK GOLD CENTER’ ın açılışına yerel basın da büyük ilgi gösterdi Uzmanlık alanı yoğuşmalı kombiler, yoğuşmalı kazanlar ve kaskad sistemler olan Baymak Gold Center’ ların kadroları, uzman Baymak Ürün Mühendisleri tarafından özel olarak yetiştirilmiş makine mühendisleri ve teknikerlerden oluşturulmaktadır. Baymak Gold Center’ lar, kurduğu dağıtım kanalı ile franchiser bayilik sistemine bambaşka bir yön vererek, kendi sektöründe hem tüketici hem de diğer üreticiler tarafından ideal bir yapı olarak karşılanmaktadır. Baymak Gold Center’ larda nihai tüketiciye sunulan yoğuşmalı kombiler, atık gazlar olan karbon monoksit ve azot oksit gazlarını, konvensiyonel kombilere göre %80-%90 oranında azaltarak çevreyi kirletmiyor. Tüketiciler, doğa dostu “yoğuşmalı kombi”nin ne anlama geldiğini ve avantajlarını daha detaylı olarak öğrenme ve bire bir görme fırsatı yakaladığı Baymak Gold Center’lara olan ilgisini yoğun bir şekilde dile getirirken basın da bu yeni sistemi ve Baymak Gold Center’ları yakından takip ediyor. Baymak, yarattığı bu farklılık ile çevreci yönünü de ön plana çıkarmış oluyor. Tüm Baymak Gold Center’ lar farklı ve modern çizgisiyle kurumsal çizginin dışına çıkmıyor. Geçtiğimiz aylarda Türk Patent Enstitüsü’nce Marka Tescil Belgesi verilen Baymak Gold Center’ lar; dış ve iç cephe uygulamalarıyla bir ilke imza atarak, ısıtma soğutma sektörüne bambaşka bir kimlik kazandırıyor. Baymak Gold Center’ lar özel bir kulüp olarak konumlandırılırken, bayi çalışanları hem yurt içinde hem yurt dışında bir araya gelerek katıldıkları çeşitli organizasyonlarda motivasyon kazanıyor ve yılın yorgunluğun atma fırsatı buluyorlar. Katılımcılar, yapılan toplantılarda hedeflerini, yeni yapılanmaları ve teknolojik gelişmeleri paylaşırlarken, “en iyi tesisat”, “en iyi proje” ve “en iyi öneri” ödüllerine sahip olabilmek için tatlı bir rekabet içine giriyorlar.

0 yorum:

İletişim / Yardım / Reklam

Sitedeki şarkılar tanıtım amaçlı konulmuştur.
Şarkıların tamamı embed kodlarla "dinletilmektedir."
Şarkılarının dinletilmesini istemeyen hak sahipleri şarkılarının kaldırılmasını talep eden bir mail yollamaları taktirde şarkıları kaldırılır.
Sanata ve sanatçıya destek için her zaman orijinal albümlerin satın alınmasını tavsiye ederiz.
e-mail adresimiz: Extazy_Rock06@HotmaiL.CoM
müzik blogumuz: Kral-Radyo.blogspot.com

'

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2009-2010 http://kral-radyo.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"


Back to Home Back to Top Arabesk Dinle - Kral Radyo Dinle - Ferdi Tayfur Dinle - Damar Dinle - Müslüm Baba Dinle. Theme ligneous by pure-essence.net. Guruphepsifanclup1 by Njqhtr.